Coses que et fan falta per fabricar l'estel:


Material:

Coses que és fan falta per fabricar l'estel:

1) Tissores afilades
2) Agulla AMB 01:00 ull gran que passa just a la corda brida
3) regle llarga, Com més llarga Millor és retardar la tela
4) Retolador, el de de la foto és Molt gruixuda, millor mes fi.
5) Encenedor
6) Cordino per l’ermitatge, de polièster, resistència uns 35 quilos
7) Bobina de fil de polièster AMB 100 metres és suficient
8) La tela per els comets uns quants fan servir els televisions per fetilli paraigües però pesa massa
9) Metre, si és de de 3 o 4 metres Millor
10) Màquina de cosir, elèctrica o manual

Recomanable:


11) guix de costura per marcar els línies a la tela
12 Cinta de carrocero, et servir per enganxar la tela del terra
13) Soldadora elèctrica, per tallar i cremar els cordes

¿Saps la longitud de la quilla?
Mira aquet dibuix de l'Esquerra, si prologues la longitud dels costats exteriors dels triangles laterals per la Seva part superior dalt un moment en què és creuen. Des del punt Fins que la base de la cometa et una distància, és la mesura de la longitud de la quilla.
El primer que et saber és el tampany de la NASA que vol el Fabricant. Totes els medides que és necessitin és calculés basa-es en la longitud de la quilla (LK) __1'8. Apartir de la longitud de la quilla en cm i sesta multiplicant per el coecient de les Xifres que és mostren en aquet dibuix de la esquera. La fórmula per aplicar en la següent:LKx coesef-X centímetres (mesura per utilitzar) Abans de comprar la tela con aqüífer AMB càlculs sobre el paper, (jo primer la diseñ a escala en paper mil·limetrat) et en contingut que els hi rotllos de la tela solen tenyir una amplada de 150 º 160 cm.
Tinguis en Compta que has de aplicar Els costats de cada dels Panells per fetilli’t desprès baixos la superfície útil de l'estel fitat al dibuix.

PATRONATGE I UNIÓ
PATONATJE I Marcat:

Marca sobre la tela dels 2 triangles i el Rectangle. Per fetilli la operacions és Important Tenir un lloc llis, i net ai ser possible espasis (per Exemple al salo) per expendre be la tela. És Important que és et ben tensa sense t'arruguis ni doblecs, per adjuntar al terra va be la cinta de carrocero el venen a la tenda de pintura, enganxada sobre les borreres del drap metres lla vas tensant Fins que queda veuen llisa (dibuix 4). Amb l'ajuda d'un regle Llarg és marquen Els dos triangles i el Rectangle tenint en com Els centímetres que hi ha per donar Els doblegades, jo li marc AMB guix blanc de costura que és veuen en mercereries. No Sempre és Poden treure les tres Panells de l'estel d'una pesa com en el del dibuix 4, Moltes VEGADES hauràs de ingerir-te-la Fent els unions de les televisions per la NASA de tamany gran
.

TALLAT DE LA TELA I ELS DOBLEGATS.
Retallar els 3 panels. En ser de l'estel simètrica tinença de ser idèntics en dimensions dels 2 triangles. Cosir els doblegats a els costats petits del Rectangle (1cm), al Costat petit de cada triangle i un Altre tres exterior de cada triangle (1cm) .

UNIÓ DE LES TRES PEIXOS

Unim un panell triangular del tauler rectangular mantén-se 2 cm que havíem que havíem deixat anteriorment, i cosim agafant les dues televisions. Com és mostra al dibuix de l'Esquerra. Plegant el doblegat que Hem fet com ESN mostra en el dibuix de la dreta i tonem a realitzar Altres Costures de la tela. Unim l’altra pesa triangular seguint Els mateixos passos aquí descrit

                     


ELS PLECSC TRIANGULARS

Els plecs triangular Fem una marca en emplaçaments de les 7plecs triangulars i a els punts on va Els 7 enganxats del mol (dibuix 8). He recordat que aquestos cofisent estels tinença d'aplicar a la fórmula anteriorment descrita LKxcoeff-X

a cosir Els 7 triangles marcats. La tècnica de costura aquesta mostrada en aquets dibuixos. Segueix Poc a Poc aquestos passos i veuràs que fàcil és.
REFORSOS I ESTATS
REFOÇOS:

Estalvia és el moment de afegir Els reforços, el cordino que utilitzarem et que Tenir resistència a la ala retola d'uns 75 quilos mes o menys, i diàmetre de 2 o 3 mm. Sol anar be el cordino auxiliar que és veuen en Tendes de materials d'escalada. Anirà cosit a la cara exterior dels trangles i el doblega superiors del rectangle (dibuix 10). Cosim el cordino de Reforç. cordino de reforç pos anus sobre el MATEIX i la tela deixant un sobrant de 5 cm a cada extrem (die 0,5 cm buix11) per després deixar un petit bucle d
0,5 cm. I tornar a cosida ben reforçat doncs allí Anirà enganxat una brida (detall dibuix 12)
  Nusos DEL Morr
Són 7 trossos de cinta que proporcionarà la corba al morr de l'estel. Vn situats a els punts blancs que havíem Marcat prèviament al dibuix 8. Han de ser iguals de longitud els cintes 7 i, d'una amplada aproximadament de5 a 10 mm hi ha que tingut en com que tenim que cosida i la costat li restarem la longitud. Així el Llarg de la cinta sense Tenir comptats on és van els Costures tinença de ser de 0,026 xLK. Un altra idea és construir els cintes per cordinos de 2 o 3 mm. De dia metre Sempre que és respecta de la longitud de 0, o26xLK.


BRIDATJE I Nusos
BRIDATJE
:

Són Els 36 torsos de corda que van a unir l'estel AMB els línies, ENS van a donar una vegada l'aire de forma instat a la nostra NASA. Els punts de anclatje on és FET 1 nus a l'estel és el Resultat de dividir la mesura de la recta on és van els punts d'ancoratge on van els punts d'ancoratge entre el punt de aquestos. Un altra opcions interessada de aqüífer AMB 10 brides menys, l'estel és inflarà 01:00 Poc Menys però la bandatge que tens és que si és et s'emboliqués el bridada Sempre és Menys AMB 26 AMB que 36, és el teu MATEIX.
TAULA 2
LONGITUD DE L'BRIDATJE:

Com dèiem Abans, tenim 2 Opcions, si ENS decidim per 36 utilitzarem tots els punts cefalats. Si preferim complicar Menys usarem 2, evitant col·locar bridatje Els punts marcats en vermell (dibuix 14 i taula 2). Aquí dalt es mostra la longitud del bridatje, recordem que el quocient de cada brida hi ha que multiplicar per la longitud de la quilla. Un consell; Un bon sistema que jo utilitzi per retallar Els cordinos de bridatje per estalviar Treball és AMB un soldador elèctric, perquè a la vegada que el que retalls és crema evitant així que és deshilaci. La resistència que tinença que Tenir els cordes del bridatje és suficient AMB que aguantem 30 o 40 quilos, no mes Anirà el peix de la Tracció ràpida per varies brides.
Nusos:
El nus que tenim de realitzar a la brida per Enganxa-la en l'estel és un nus simple qual desprès es li añadeix 1 nus correzat, la forma de Fer-la es escriu a els Següents dibuixos. Una vegada que ferme Ensenyat el nus unes VEGADES , procedirem a realitzar-ho a els punts de bridatje,a traves de la tela abrasant signin el cordino de reforç. Els passos a seguir són aquestos: 1) Senebra la corda de bridatje per l'ull d'una agulla, lògicament la agulla et de ser de 1 tamany adequat per ell.
2) Travessar la tela bordejant el cordino de Reforç i tornem a travessar la tela com en aquest dibuix de la Esquerra.3) Treure la agulla del nus corresat.4) A Els punts de bridatje A1, B6IA12 no és Necessari utilitzar la agulla perquè són Els punts on estan Els finals del cordino de refosos i tinença un bucle que ja havia realitzat prèviament. Ja gairebé tenim l'estel gairebé acabada, ara queda lligar Les altres puntes del bridatje. Però abans de això tenim que agrupar el bridatje en 4 Parts ben diferenciats:
-Brida de atraccions Esquerra
-Brida de atraccions dreta
-Brida de Tracció Esquerra
-Brida de atraccions dreta
Ara tenim de preparar 4 Petites cordes de 4 mm de diàmetre i uns nusos distanciats com la nostra en el dibuix següent:
Ara farem 1 nus al bridatje al dibuix 15 a Les Petites cordes que acabem de preparar, quedant finalment com aquet dibuix:

Si has Arribat Fins aquí enarabona la teva estel NASA ara tan Sols queda posar 4 línies (2 d'atraccions i 2 de fre). Cada línia de l'estel és ajustable, en vents fluixos a retallar els linies de fre en vents Forts allargar-los. Ls longitud de les línies dependent fundamentalment del tamany de l'estel, la velocitat del vent i de la zonaon
els faci servir. S i la fas servir per exemple, i actualment tinc 4 nases de 190, de 240, de 400 cm d'LK amb els línies de 30 m, si fa molt la nasa de 195 amb línies de 15m. Un consell: marca AMB rotuladors de * diferent color els puntes de les línies per aixi saber a cas de reredo o si els vas s'usa en un altra cometi una vegada desmuntades cuals corresponen per exemple els línies de fre esquerre amb les seves brides corres fondament.
           
NOTES A TENIR EN COMPTE:
Maneja l'estel Nasa AMB precaució, és un estel que la Seva relacions tamany potència és major que un altra tipus de comets, no utilitzis l'estel per donar salts. Yo com a autor d'aquestos planós no em responsabilitza d'accidents causats per a seguir els plànols aquí descrits. Els dibuixos, fotografies, comptables i text, estan basts en experiència, experiments, ensajos Propis i recopilacions de Altres plànols baixats d’Internet.A11
0,912 x LK--
Long. de      brida en cm.
  A 12
0,851 x LK--
Long. de brida en cm.
B6
0, 700 x LK--
Long . de brida en cm.